Apple Watch

Parlatılmış paslanmaz çelik ve uzay siyahı paslanmaz çelik kasaların kullanıldığı Apple Watch koleksiyonuyla tanışın. Ekran, safir kristal ile korunuyor. Üstelik üç farklı deri kayış, bir adet baklalı model bilezik, bir adet Milano loop ve bir adet yüksek performanslı floroelastomer kordon seçeneklerine sahip.

Soğuk dövülmüş paslanmaz çelik. Güçlü ve güzel.

Bir ürünün hangi malzemelerden üretileceği, onun nasıl kullanılacağına göre belirlenmeli. Apple Watch, ister sabah egzersizi olsun ister bir gece eğlencesi, gün boyunca yanınızda olmak için tasarlandı. Tam da bu yüzden, 316L paslanmaz çeliği %40 daha sert hale getiren, çizilmelere ve aşınmalara karşı daha dayanıklı kılan soğuk dövme tekniğini kullandık. Kusursuz bir görünüm için, metaldeki katkıları da azalttık. Ve üzerine elmas benzeri karbon (DLC) katman geçirerek, uzay siyahı paslanmaz çeliğe eşsiz bir görünüm kazandırdık.

Safir kristal. Çizilmelere karşı son derece dayanıklı.

Safir kristal, elmastan sonra dünyanın en sert saydam maddesi. Bize göre ise Retina ekranı korumak için ideal bir çözüm. Kristalin üzerinde çalışmak için, oldukça ince bir elmaslı kesme teli kullandık. Ardından, hassas mühendislik işlemlerinden geçirerek safire son halini verdik. Ve arzu edilen son görünüme ulaşması için uzun saatler boyunca cila işlemine bıraktık.

APPLE WATCH

42 mm Paslanmaz Çelik Kasa
ve Klasik Tokalı Siyah Kayış

Mükemmel bir işçiliğin eseri kayışlar ve tokalar.

Tasarımında üstün kaliteli deriler, dayanıklı ve yüksek performanslı floroelastomer ve özel işlenmiş paslanmaz çeliğin kullanıldığı Apple Watch koleksiyonu, oldukça zengin bir kayış ve toka yelpazesine sahip. Her biri kendine özgü olmakla birlikte, koleksiyonla da mükemmel bir uyum içinde.

BAKLALI MODEL BİLEZİK

Saat kasasıyla aynı 316L paslanmaz çelikten üretilen Baklalı Bilezik, 100’den fazla tamamlayıcı parçaya sahip. Üretim süreci o kadar hassas ki, her bir bilezikteki baklaların kesilmesi yaklaşık dokuz saat sürüyor. Bunun bir diğer nedeni de hepsinin tek bir boyda olmaması; kasaya yaklaştıkça bakla genişliklerinin yavaş yavaş artması. Baklalar, birleştirilme işleminden hemen sonra, tasarımın dokusuyla uyum sağlamaları için elle boyanıyorlar. Ve özel kelebek toka, katlanarak bileziğin içine düzgün bir şekilde yerleşiyor. Ayrıca birçok baklada son derece basit bir açma düğmesi var. Böylece, özel bir alete gerek duymadan, baklaları kolayca ekleyip çıkarabiliyorsunuz. Bu bilezik gümüş rengi ve uzay siyahı paslanmaz çelik seçenekleriyle sunuluyor.

MİLANO LOOP

19. yüzyılın sonunda Milano’da ortaya çıkan bir tasarımdan esinlenerek geliştirilen Milano Loop, esnek metal örgüsüyle bileğinizi pürüzsüzce sararak mükemmel bir uyum sağlıyor. En başından beri, hayalimizdeki tasarıma ulaşmak için manyetik paslanmaz çeliğe ihtiyacımız olduğunu biliyorduk. Ancak mevcut malzemeler, saflık ve aşınmaya dayanıklılıkla ilgili kriterlerimizi karşılamıyordu. Bu yüzden biz de kendi alaşımımızı ürettik. Ve çok daha dayanıklı olması için yepyeni bir termal işlem kullandık. Özel İtalyan makinelerinde dokunan örgülerin her birinin uç kısmına teker teker lazerli kaynak uygulayarak, kusursuz kenarlar ortaya çıkardık.

MODERN TOKALI KAYIŞ

Bu zarif kayışta kullanılan yumuşak Granada derisi, 1803 yılında kurulmuş küçük bir Fransız tabakhanesinde üretiliyor. Üstün kaliteli bu pürüzsüz deri hafif tamburlama işlemine tabi tutuluyor ve böylece rafine dokusunu koruyor. Sıradan bir toka gibi görünen bağlantı mekanizması aslında iki parçadan oluşuyor ve kolayca kapatılabiliyor. Üstelik, daha sağlam ve gerilmeye karşı daha dayanıklı olması için, kayışın iç kısmına bir Vectran lifi katmanı ekledik. Ve bu katmanın malzemesi, NASA’nın Mars Rover aracının paraşüt iplerini üretmek için kullandığı malzemeyle aynı. Bu kayış açık pembe, kahverengi ve gece mavisi renk seçenekleriyle sunuluyor.

DERİ LOOP

Bu kayışın üretiminde kullanılan Venedik derisi, İtalya’nın Arzignano kentinde el işçiliğiyle hazırlanıyor. Beş nesildir devam eden bir zanaatın mirasına sahip tabakhane, geçmişinde moda dünyasının en prestijli isimleriyle birçok projeye imza atmış. Tabakhanedeki hassas tamburlama işlemi, kusursuz çakıl dokusunu daha da üstün kılıyor. Bu geleneksel el işçiliği, aynı zamanda yenilikçi bir tasarım anlayışıyla da birleşiyor. Yumuşak ve dolgulu derinin içine yerleştirilen mıknatıslar sayesinde, bileğinizi tamamen kavrayarak kusursuz bir uyum sağlıyor. Loop adını verdiğimiz bu kayış taş rengi, açık kahverengi ve parlak mavi renk seçenekleriyle sunuluyor.

KLASİK TOKALI KAYIŞ

Hollanda’nın ünlü tabakhanesi ECCO’da üretilen ve bu kayışta kullanılan Hollanda derisi, kendine özgü kabartmalarıyla, akıcı bir dokuya sahip olacak şekilde tamburlama işlemine tabi tutuluyor. Basit bağlantı mekanizması, yine kasanın kendisiyle aynı paslanmaz çelikten üretiliyor. Kısaca anlatmak gerekirse, geleneksel kayış tasarımında göz alıcı bir yenilik. Bu kayış siyah renk seçeneğine sahip.

SPOR KORDON

Spor Kordon, yüksek performanslı özel bir floroelastomerden üretildiği için çok dayanıklı ve çok sağlam. Aynı zamanda şaşırtıcı derecede yumuşak. Kullanılan malzeme, kol saati kordonlarında çok yaygın kullanılan kauçuktan bile daha esnek. Yani bileğinizde sadece hoş bir his yaratmakla kalmıyor; aynı zamanda onu kusursuz bir şekilde sarıyor. Üstelik, pigmentleri üretim sürecinin başında eklemenin bir yolunu bulduk. Böylece beyazın duruluğu ve siyahın derinliği gibi renk yoğunluklarını kontrol edebiliyoruz. Ve tokasındaki yepyeni pim mekanizması sayesinde, bileğinize tam ve kusursuz bir şekilde oturuyor. Bu kordon beyaz ve siyah renk seçenekleriyle sunuluyor.

Hiç yorum yok:

| Copyright © 2013 LUX NEW TR